Sale!

Smörgåskrasse Organic 1st fröpåse – Fröer

Det ursprungliga priset var: 39 kr.Det nuvarande priset är: 1 kr.

Smörgåskrasse Organic 1st fröpåse – fröer

Odla med Bamse* – Smörgåskrasse Organic

Lepidium sativum

Odla grönt till mackan, året om!

Världens mest lättodlade och snabbväxande bladkrydda. Så fröna i jord, på bomull, på hushållspapper, på ett fat eller en skål.

**Odla inomhus: **Så frö tätt över ett tunt lager fuktig jord, bomull eller ett hushållspapper. Duscha sådden ofta och täck med en plastpåse/-folie med lufthål, så att sådden inte torkar ut. Gror på 2-3 dagar och efter en vecka kan man klippa skotten och lägga på macka eller ha till en omelett.

Odla utomhus: Så på friland eller i balkonglåda i maj-juni. Fröna är ljusgroende, så täck dem inte med jord – blanda dem hellre med lite sand och så i grunda fåror, radavstånd 10 cm. Håll fuktigt. Skörda innan de går i blom, då de är ca. 10 cm.

**Groningstid: ** 4-6 dagar

**Plantavstånd, cm: **5

Radavstånd, cm: 10

**Växtläge: ** Ljust

**Antal frö: **ca 1350

*Bamse fyller 50år (2023) och det firas med en helt ny fröserie ‘Odla med Bamse’. Bamse är en av de mest kända seriefigurerna i Sverige och är omtyckt av både vuxna och barn. Texterna på baksidan av påsen är anpassade så att barnen ska kunna så själva (med lite hjälp från en vuxen). Fröerna är anpassade för friland och balkongodling. Bamses fröpåsar är tillverkade av återvunnnen celllosa och är FSC-certificerade.

Artikelnr: 7350096851394 Kategori:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Smörgåskrasse Organic 1st fröpåse – Fröer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *