Odla med barnbarn av Mette Bohlin, Eva Robild – Fröer

139 kr

Odla med barnbarn av Mette Bohlin, Eva Robild – fröer

Författare: Mette Bohlin, Eva Robild

Att odla med barnbarn är ett litet äventyr där du som vuxen vägleder och där barnen bidrar med sina frågor och funderingar kring det ni gör och kring liv och död – det är helt enkelt oundvikligt när saker föds ur ett frö och vissnar om hösten.
Ni måste inte kunna så mycket från början, det viktiga är att ni har en upptäckarglädje och vågar prova er fram tillsammans.

I den här boken får ni tips som gör det lättare att lyckas. Följ med från sådd, genom odling till skörd av både grönsaker, bär och frukt.
Vi bjuder också på enkla, goda och nyttiga recept samt förslag på gröna sysslor att göra inomhus under vintersäsongen.Äventyret kan börja!

Författare är Mette Bohlin och Eva RobildEva Robild är en erfaren författare som tidigare har gett ut ett 20-tal trädgårdsböcker, bland annat storsäljaren Odla i pallkrage (Norstedts) samt böcker som När själen får grönska och Chili – 222 sorter att odla och äta (Bonnier fakta).Mette Bohlin har tillsammans med Eva gett ut flera böcker om stress och hälsa, såsom Stressa Ner och Tonårsboken. Tillsammans har de också gett ut Örtte & Huskurer.

Inbunden, Svenska, 2018
ISBN: 9789198086942

Artikelnr: Odla med barnbarn av Mette Bohlin, Eva Robild Kategori:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Odla med barnbarn av Mette Bohlin, Eva Robild – Fröer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *