Kent & Stowe Pluggspade – Fröer

149 kr

Kent & Stowe Pluggspade – fröer

Kent & Stowe Pluggspade – Perfekt för små lökar, frön och plantor i krukor och brätt

Traditionellt, klassiskt och stilrent

En smal och rak planteringsspade med en unik design vid utplantering av frösådder och rotade sticklingar med minimal påverkan på rötterna. Framför allt användbar för växtslag med djupt och känsligt rotsystem, som luktärter, purjolök och majs. Också idealisk vid plantering av små lökar. Tillverkad i rostfritt stål, vilket ger en minimal vidhäftning av jord och därmed smidig användning.
Greppvänligt handtag i ask.

•  15 års garanti

**Material: **Ask, Rostfritt stål

Varumärke: Kent & Stowe

Skötselråd: För lång hållbarhet, rengör redskapet efter användning. Lägg aldrig undan redskapet blööt, utan låt det torka först för att undvika fuktskador. Olja in redskapet i linolja varje säsong för att undvika att det torkar ut och går sönder. Lämna inte redskapet utomhus, då det utsätts för onödig väta och UV- strålning.

*Produkterna från brittiska Kent & Stowe bygger på tradition och är utformade för livet. Sortimentet består av trädgårdsredskap, handskar, sekatörer, vattenkannor och andra högkvalitativa, komfortabla och estetiskt tilltalande produkter för odling, skötsel och beskärning i trädgården. Verktygen och redskapen från Kent & Stowe har sitt ursprung i design och ritningar från 1800-talet. De är tillverkade i vackert askträ och tåligt rostfritt stål.

Artikelnr: 149.00 Kategori:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kent & Stowe Pluggspade – Fröer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *