Kent & Stowe Lökjärn Långskaftad – Fröer

529 kr

Kent & Stowe Lökjärn Långskaftad – fröer

Kent & Stowe* Lökjärn Långskaftad – Long Bulb Planter

Traditionellt, klassiskt och stilrent

Ett praktisk lökjärn för plantering av lökar, frö, potatis och andra växter. Tandad kant för enkel bearbetning av jorden. Lätt och hållbart polerat stålhuvud. Mätskala 4" = ca. 10,16 cm. Handtaget är förlängt för lättare bearbetning av jorden och minska risken för ryggproblem vid stora planteringar.

•  10 års garanti

**Material: **Ask, Rostfritt stål

Mått: 101cm

Mätskala: 4" = ca. 10,16 cm

Varumärke: Kent & Stowe

Skötselråd: För lång hållbarhet, rengör redskapet efter användning. Lägg aldrig undan redskapet blööt, utan låt det torka först för att undvika fuktskador. Olja in redskapet i linolja varje säsong för att undvika att det torkar ut och går sönder. Lämna inte redskapet utomhus, då det utsätts för onödig väta och UV- strålning.

*Produkterna från brittiska Kent & Stowe bygger på tradition och är utformade för livet. Sortimentet består av trädgårdsredskap, handskar, sekatörer, vattenkannor och andra högkvalitativa, komfortabla och estetiskt tilltalande produkter för odling, skötsel och beskärning i trädgården. Verktygen och redskapen från Kent & Stowe har sitt ursprung i design och ritningar från 1800-talet. De är tillverkade i vackert askträ och tåligt rostfritt stål.

Artikelnr: 5060396797033 Kategori:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kent & Stowe Lökjärn Långskaftad – Fröer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *