Grönt! : Odla egna grönsaker – Fröer

99 kr

Grönt! : Odla egna grönsaker – fröer

Av: Karin Eliasson

Aldrig tidigare har intresset för att odla egna grönsaker varit så stort. I trädgårdar och på balkonger, i stan och på landet – överallt odlas det som aldrig förr. I den här boken visar Karin Eliasson steg för steg hur man odlar sina egna favoritgrönsaker, både klassiker som morötter och rödbetor och nya spännande sorter. Odlingsglädje, spännande grönsakssorter, ekotänk i stort och smått och roliga tips – följ med trädgårdsmästaren Karin Eliasson ut i köksträdgården och börja odla och skörda.

Ska man plantera sina grönsaker i köksland, pallkragar eller krukor på trappan? När ska man så fröna för bästa resultat och vid vilken temperatur och på vilket avstånd ska plantorna sättas ut? Sakligt och inspirerande beskriver Karin Eliasson charmen med att odla egna grönsaker. Hon ger råd och tips om såväl odling som skörd och förvaring av ett hundratal olika sorter.

Grunderna i den ekologiska odlingen med jord och gödsel, grävning, luckring och vattning beskrivs steg för steg med instruktiva och inspirerande bilder, och ofta visar hon hur man kan blanda blommor och grönsaker i färgrika kompositioner som lockar till sig insekter. De livfulla och engagerade texterna varvas med Charlotte Gawells vackra fotografier. Man får genast lust att sätta spaden i jorden och sätta igång! FLEXBAND

Artikelnr: Grönt! : Odla egna grönsaker Kategori:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grönt! : Odla egna grönsaker – Fröer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *