Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård – Fröer

206 kr

Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård – fröer

Av Johannes Wätterbäck, Theres Lundén

Sugen på att börja odla dina egna grödor, men lite osäker på hur? Det är inte svårt när du har denna vackert illustrerade handbok till din hjälp. I Flera fingrar gröna finns nämligen all hjälp du behöver för att lyckas – från frö till skörd – och du får tips på hur du kan få ut det mesta av dina odlingar, oavsett om du odlar på en fönsterbräda, i ett växthus, i pallkrage eller på friland.

I boken presenteras 36 olika grödor och med pedagogiska instruktioner förklarar författarna, steg för steg, hur du går till väga för att skapa de bästa förutsättningarna för varje gröda. Resultatet är stolthet och lycka i växtform! Här finns även tips om fröer, växtsorter, jord- och gödseltyper. Och inte minst får du läsa om hur du planerar ditt odlande för att kunna skörda året om. Även erfarna odlare har mycket här att hämta i form av hjälp med problemlösning och allehanda tips för att förbättra och öka skördarna.

Flera fingrar gröna är är en uppföljare till Alla fingrar gröna, som kom ut 2015. Upplägget i denna nya bok är i princip detsamma som i den förra, men med andra spännande grödor, som till exempel sötpotatis, rotpersilja, melon, kailaan och ramslök.FLEXBAND

Artikelnr: 9789174248906 Kategori:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård – Fröer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *